Gratis verzending vanaf 75 euro

Gratis verzending vanaf 75 euro

Spaar mee voor korting!

Attentie bij elke bestelling

Your cart

Het concept

Het idee om gellak te gaan verkopen waar mensen zélf thuis mee aan de slag kunnen, kwam er tijdens de eerste lockdown zo'n drie jaar geleden. Ik kon mijn klanten niet meer verder helpen bij hun vertrouwde manicure en de creatieve molen in mijn hoofd begon te draaien. 
 

Life happened, wat ervoor gezorgd heeft dat de uitwerking zijn tijd heeft gevraagd. Maar een jaar geleden startte ik mijn zoektocht naar producten. En ik kan zeggen dat ik super enthousiast ben over het merk dat de eindstreep heeft gehaald! 

Eva Mouton x Pixie Nails 

Een onmisbaar startpakket

 

Een doos die je uit de kast kan nemen en waarvan je weet: 

dit is een moment voor mezelf. 

Een 'feel good' item dat een glimlach op je gezicht tovert en waarmee jij graag aan de slag gaat.

 

Het design werd ontworpen door Eva Mouton. 

Eva kreeg hierin volledig 'carte blanche' en het eerste ontwerp was meteen een schot in de roos.

 

 

Dank je wel Eva en Bert om deze droom vorm te geven!

Elke box bevat naast de producten en tools ook een handleiding van minstens 12 pagina's waarmee je onmiddelijk aan de slag kan

Boven De Wolken 

Een goed doel 

 

Daaraan wou ik mijn lancering absoluut koppelen.

Zonder nadenken kwam ik al snel bij 'Boven De Wolken'. Een vereniging die gratis professionele fotosessies aanbiedt voor sterrenouders bij het verlies van hun kindje.

 

Zij kwamen twee jaar geleden in de media omdat ze een financieel duwtje nodig hadden en dat is me altijd bijgebleven. Want hoezo kan zo'n mooi project ophouden met bestaan?

 

Ook bij aankoop van de 2e editie van de 'wolkendoos', schenk jij samen met mij 5 euro aan 'Boven De Wolken'.

De inhoud 

Eenvoudig en kwalitatief. Dat zijn de waarden waaraan de inhoud van de doos moest voldoen. Naast de producten die aan het merk gebonden zijn, heb ik een aantal tools geselecteerd voor jou om het proces zo makkelijk mogelijk te maken.


Daarnaast ontvang je een handleiding met alle info die je nodig hebt om aan de slag te kunnen. De brochure bestaat uit minstens 12 pagina's en zal worden uitgebreid naarmate er vragen komen van klanten. Dit alles om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden vanop afstand. 

Zij gingen je voor 

Hieronder heb ik een aantal reviews opgelijst voor jou. Het spreekt voor zich dat ik zelf 200% achter de doos sta, het zegt alleen nóg meer als je het ook van de klanten zelf 'hoort' :-)