Skip to Content

Welke materialen heb je nodig om te starten met gellak?

Ben je klaar om je nagels te upgraden met een prachtige gellak manicure, maar weet je niet waar je moet beginnen? Geen zorgen, want ik help je op weg! Het starten met gellak kan overweldigend lijken met alle tools en producten die beschikbaar zijn. Daarom heb ik speciaal de "Pixie Box" samengesteld – een complete starter set die alles bevat wat je nodig hebt, inclusief begeleidende video's en een handleiding. Maar laten we eerst eens kijken welke materialen essentieel zijn voor een perfecte DIY gellak manicure.


1. UV/LED Lamp

Een goede UV- of LED-lamp is essentieel voor het uitharden van de gellak. Dit zorgt ervoor dat de lak stevig blijft zitten en voorkomt afbladderen. In de Pixie Box vind je een krachtige en compacte UV/LED-lamp die binnen enkele seconden je lak perfect uithardt.


2. Top Coat en Striplac kleuren met geïntegreerde base coat

Bij het merk Striplac, dat ik aanbied, zit de base coat al geïntegreerd in de kleurtjes. Dit maakt het proces eenvoudiger en sneller, zonder dat je een aparte base coat hoeft aan te brengen. De geïntegreerde base coat zorgt voor een betere hechting van de kleur en beschermt je natuurlijke nagels. De top coat daarentegen geeft je nagels die mooie, glanzende afwerking en beschermt tegen krassen en beschadigingen. In de Pixie Box vind je een hoogwaardige top coat die je manicure duurzaam en professioneel maakt.

3. Een  kleurtje 

Kies je favoriete kleuren! Of je nu gaat voor klassiek rood, een zachte nude of een gedurfde tint, met de gellak kun je je persoonlijke stijl volledig tot uitdrukking brengen. In de Pixie Box zitten geen kleurtjes, omdat ik je graag de vrijheid geef om zelf een kleur te kiezen die bij jou past. Bovendien krijg je bij aanschaf van de Pixie Box 50% korting op je eerste kleurtje naar keuze, zodat je meteen kunt beginnen met je favoriete tint.


4. Nagelvijl en Polijstvijl

Voordat je begint met het aanbrengen van gellak, is het belangrijk om je nagels goed voor te bereiden. Een nagelvijl en polijstvijl helpen je nagels in de juiste vorm te vijlen en de oppervlakte te egaliseren, zodat de lak beter hecht. De Pixie Box heeft de perfecte tools hiervoor inbegrepen.


5. Nagel cleanser 

Voordat je begint met het aanbrengen van gellak, is het cruciaal om je nagels goed te reinigen met een nagelcleanser. Een nagelcleanser verwijdert vuil, olie en vocht van je nageloppervlak, waardoor de gellak beter hecht en langer blijft zitten. Dit is een belangrijke stap om een duurzame manicure te garanderen en luchtbellen of loslaten van de lak te voorkomen. Bij Striplac is deze cleanser makkelijk in gebruik dankzij de Cleansing Pads. 


6. Peel off en Soak off systeem

Het verwijderen van gellak is een belangrijk onderdeel van je nagelverzorging. Er zijn twee populaire methoden: de soak off methode en de peel off methode. Beide hebben hun eigen voor- en nadelen, afhankelijk van het type gellak dat je gebruikt en je persoonlijke voorkeur. Om te ontdekken welk systeem voor jou het beste werkt, zitten ook deze producten standaard in de Pixie Box. 


7. Cuticle Pusher en nagelriemolie

Gezonde nagelriemen zijn de basis voor mooie nagels. De Pixie Box bevat een cuticle pusher om je nagelriemen netjes terug te duwen, en een nagelriemolie om je nagels en nagelriemen te hydrateren na je manicure.


Waarom de Pixie Box?

Deze box is niet zomaar een starter set. Het is een compleet pakket dat ik zelf heb samengesteld, gebaseerd op mijn ervaring met gellak. Naast de materialen krijg je ook toegang tot exclusieve begeleidende video's en een stap-voor-stap handleiding, zodat je meteen aan de slag kunt en precies weet wat je moet doen. 


Benieuwd geworden? Bekijk de Pixie Box en ontdek hoe makkelijk het is om thuis een salonwaardige manicure te creëren!


Trendkleuren herfst/winter 2024