Skip to Content

Trendkleuren herfst/winter 2024

Met de herfst en winter van 2024 op komst, is het opnieuw tijd om je nagelkleuren aan te passen. Deze laatste maanden van het jaar zien we een mix van warme, diepe tinten en subtiele metallics die perfect passen bij het seizoen. Hier zijn de nagelkleuren die je niet wilt missen deze herfst en winter.


Classic rosy wind: Cappuccino bruin

Cappuccino bruin is een perfecte herfstkleur die doet denken aan warme koffietinten. Deze zachte, neutrale kleur past goed bij elke outfit en geeft je nagels een elegante, natuurlijke look.


Classic Red: Klassiek rood

Rood blijft een tijdloze keuze, en dit klassieke rood voegt net dat beetje extra toe voor de winter. Het is stijlvol, krachtig en past bij elke gelegenheid, van werk tot feest.


Ice Crystals: Metallics

Metallics zijn helemaal in deze winter. "Ice Crystals" voegt een glanzende, koele touch toe aan je nagels, ideaal voor feestelijke gelegenheden of als je wat extra flair wilt. Kijk hier ook eens naar de andere metallic kleurtjes


Espresso Yourself: Diep donker bruin 

Donkerbruin is een van de must-have kleuren dit seizoen. Deze diepe tint is een mooi alternatief voor zwart en geeft je nagels een chique en warme uitstraling.


Superstition Blue: Mysterieus blauw

Diep blauw blijft populair deze winter. "Superstition Blue" is een mysterieuze, donkere tint die net even anders is dan de standaard herfstkleuren en je look net wat spannender maakt.


Cheers: Goud

Goud blijft een favoriet, vooral rond de feestdagen. Deze kleur voegt een vleugje luxe en warmte toe en past goed bij zowel casual als feestelijke outfits.


Rouge Noir: Diep kersenrood

 

Kersenrood is een mooie, donkere kleur die perfect is voor de wintermaanden. Het combineert de diepte van zwart met een vleugje rood, wat zorgt voor een stijlvolle, subtiele twist.


Kies Jouw Favoriet

Met deze kleuren kun je jouw nagels perfect aanpassen aan de herfst en winter van 2024. Of je nu gaat voor een klassieke look of iets opvallends, er zit zeker iets tussen dat bij je past!

Stugge nagelriemen: zo pak je ze aan