Gratis verzending vanaf 75 euro

Gratis verzending vanaf 75 euro

Spaar mee voor korting!

Attentie bij elke bestelling

Your cart

Your cart is empty

Wat kan ik verwachten bij een electrische manicure?

Wat kan ik verwachten bij een electrische manicure?

Een goede manicure is de basis voor de plaatsing van mooie kunstnagels. Maar wist je dat zo’n manicure ook zonder kunstproduct kan worden toegepast? 

Zowel mannen als vrouwen kunnen hiermee geholpen zijn. Misschien heb jij ook wel last van nagels die inscheuren, velletjes waar je niet kan afblijven of heel harde nagelriemen. Ook nijnagels zijn een veel voorkomende ergernis bij klanten. Nij-wat? Dit zijn harde stukjes nagel die zich in de zijwallen bevinden en als heel vervelend kunnen ervaren worden.

Electrische nagelvijl
Of in de vaktermen gekend als freestoestel. Met de juiste opzetstukjes kan je hiermee zeer precies tewerk gaan. Overtollige/droge huid verwijderen van de nagelplaat, stugge nagelriemen losmaken, velletjes aanpakken enzovoort. 

Met de juiste technieken en materialen is de behandeling bovendien volledig pijnloos en kan jij wekenlang genieten van een zuivere huid en nagels. (lees verder onder de foto)

pixienails handcreme nagelriemolie

Nazorg voor thuis

Wil je graag jouw nagels in je eigen vertrouwde omgeving de juiste zorg bieden? Ik heb voor jou een manicure pakket voor thuis samengesteld. Je kan deze materialen en producten gebruiken om langer te genieten van jouw salon behandeling. Of om bijvoorbeeld cadeau te geven aan jouw partner indien de drempel naar het salon toch nog iets te groot is 😉 

Previous post
Next post